Mer Curly og Erfaringsbloggen i VG

vg_faksimileDet var dessverre ikke alle deler av landet hvor intervjuet kom i papirutgaven i går (bare Oslo/Akershus tror jeg) I anledning utvalgets første møte i dag, har VG laget en sak til som du kan lese her. Enkelte ting i intervjuet er utdypet i denne artikkelen. De har også laget en direktelenke til Erfaringsbloggen (dette er ikke vanlig og antagelig ment som en liten oppreisning etter gårsdagens rot).

(Gårsdagens artikkel ligger her)

Reklame

6 tanker om “Mer Curly og Erfaringsbloggen i VG

 1. Vet du, jeg kjenner jeg bobler av stolthet på dine vegne, Curly, fordi du har guts nok til å kjøre på og være så tydelig og får avisene til å høre på deg og skrive saklige(!) artikler om temaet.

 2. Undre, takk for gode ord på tampen av en slitsom dag.
  Jeg er, når sant skal sies, forbauset over hvor «lett» det er å bli hørt – om man bare kjenner kanalene og ikke minst med god hjelp fra internett. Det gir meg i hvert fall, håp om at det kan nytte å engasjere seg. Det er Heroinsaken/Erfaringsbloggen bevis på.

  Dessuten; all honnør til VG-journalisten jeg har samarbeidet tett med de siste to ukene. Maken til pliktoppfyllende, omsorgsfullt og profesjonelt menneske, skal man lete lenge etter (tror jeg)!

 3. Hei Curly! Jeg så ikke VG-saken, skal se på den nå. Må bare beklage at det har vært så enormt mye å gjøre den siste tiden, derfor falt det helt ut av hodet mitt at jeg skulle lenke til Erfaringsbloggen på ~psykisk~, det er i alle fall tatt hånd om nå – beklager forsinkelsen!

  Jeg skrev det bare slik:
  http://psykisk.wordpress.com/2009/03/27/bloggtips-erfaringsbloggen/

  hvis du vil at dette skal endres, så gjør jeg det!

  Ønsker deg en god kveld!!

  Vennlig hilsen
  Victoria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s